22. listopada 2024.

Početak sezone sanjkanja u Lici: Dva sanjkališta koja morate posjetiti ovog vikenda

S prvim ovogodišnjim većim minusima došao je i bijeli pokrivač. Iako snijeg za sad ima samo dekorativnu ulogu, ovog vikenda, uz pomoć topova za umjetni snijeg dva sanjkališta u Lici započinju svoju zimsku sezonu! 

Plitvice Village, Tuk Bjelopoljski 

U blizini Korenice, unutar prekrasnog resorta Plitvice Village, novo sanjkalište je postalo centar uzbuđenja ovog vikenda, uz topove za snijeg koji rade dan i noć. Pola metra snijega je već strojno utabano, što je omogućilo prve spustove dok se najavljuje i skorašnje puštanje vučnice u funkciju.

Očekuje se da će sanjkalište Plitvice Village privući veliki broj posjetitelja ovog vikenda zahvaljujući svojim impresivnim pripremama. Organizatori su posvetili velike napore održavanju staze kako bi osigurali vrhunsko iskustvo sanjkanja za sve posjetitelje.  Osim sanjkanja, posjetitelji će imati priliku uživati u raznim zimskim aktivnostima. 

Resort Plitvice Village nudi široku ponudu aktivnosti uključujući korištenje saune i opuštanje u jacuzziju nakon dana provedenog na snijegu. Svi su dobrodošli da se pridruže i dožive nezaboravno iskustvo sanjkanja te uživanja u svemu što resort Plitvice Village nudi.

Izletište Cvituša, Lovinac

Izletište i sanjkalište Cvituša, smješteno na trećini puta između Gospića i Gračaca u Lovincu, nudi savršenu destinaciju za jednodnevni izlet u prirodi. Izletište opremljeno sanjkalištem, zip line-om i bogatom gastronomskom ponudom, pruža nezaboravan doživljaj za posjetitelje svih uzrasta. 

Posljednja 3 dana na sanjkalištu se neprekidno proizvodio umjetni snijeg kako bi za vikend staza mogla biti spremna! Staza za sanjkanje dužine 300 i širine 100 metara, osigurava izvrsnu zabavu za sve ljubitelje zimskih aktivnosti, a posjetitelji koji nisu opremljeni za sanjkanje mogu iznajmiti potrebnu opremu! 

Posjetitelji mogu uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi restorana “Medo Bar” gdje se nude popularna jela iz krušne peći poput “Ličke pizze” i “Ćevapa po Cvituški”, kao i domaća kuhana jela i jela s roštilja.  

Izletište Cvituša nudi nezaboravan dan ispunjen zabavom, okružen prekrasnom prirodom i bogatom gastronomskom ponudom. Ovo je idealno odredište za obiteljski izlet ili druženje s prijateljima tijekom zimskih mjeseci.

Najbolje iz Like