22. listopada 2024.

Advent u Gospiću obogaćen kvizovima: Pogledajte koji vas čekaju idući tjedan?

Adventska događanja u Gospiću ove godine nude poseban kulturni i zabavni program, a jedna od najzanimljivijih aktivnosti su Pub kvizovi koji privlače veliki broj lokalnih stanovnika i posjetitelja. Sljedeći tjedan, ljubitelji kvizova i zanimljivih pitanja imat će priliku testirati svoje znanje na dva događaja koja će se održati u Kulturno informativnom centru Gospić. (KIC Gospić)

Prvi kviz na rasporedu je 13. prosinca u 19:00 sati, a u goste dolazi Krešimir Sučević Međeral, poznato lice s Hrvatske radiotelevizije (HRT). Sučević Međeral, čije ime odzvanja u javnosti ne samo kroz njegovu prepoznatljivu prisutnost na HRT-u, već i kroz impresivni niz pobjeda na kvizovima širom Hrvatske.

Dva dana kasnije, 15. prosinca, također s početkom u 19:00 sati, na red dolazi “Strikin pub kviz by Svemirko Milković”. Svemirko Milković je ime koje u lokalnim krugovima odzvanja sinonimom za izvrsnost u svijetu kvizova. Poznat je ne samo kao maestralan kvizaš već i kao organizator uspješnih i iznimno zabavnih kvizaških događanja.

Pab kvizovi, koji su u posljednjih nekoliko godina postali globalno zastupljeni, pa su tako i u Gospiću pronašli svoje mjesto kao dio adventske tradicije. Okupljajući ljude različitih interesa i dobnih skupina, kvizovi potiču druženje, natjecateljski duh i širenje znanja. Posjetitelji kvizova mogu očekivati raznolika pitanja, od opće kulture, sporta, povijesti, do aktualnih događanja. 

Sve to pridonosi da se Gospić tijekom adventskog razdoblja pretvori u mjesto okupljanja, topline i zajedništva.

Za više informacija o Adventu u Gospiću i pratećim događanjima, pratite naš portal i društvene mreže. Dođite i testirajte svoje znanje, upoznajte nove ljude i uživajte u adventskoj čaroliji koja ove godine u Gospić donosi poseban šarm.

Najbolje iz Like / Foto: Canva