22. listopada 2024.

Najavljujemo: Ukrainski Classical Ballet oduševit će Gospić u nezaboravnoj božićnoj izvedbi!

U sklopu ovogodišnjeg bogatog adventskog programa, Grad Gospić će biti domaćin poznatim međunarodnim trupama Ukrainian Classical Ballet, čiji su umjetnici nadaleko poznati hrvatskoj publici. Ova čarobna baletna izvedba donosi posebnu melodičnu klasičnu glazbu u zimskom periodu, stvarajući božićnu atmosferu koja grije srca publike širom svijeta i uljepšava tmurne zimske dane.

Foto: Pexels.com

Ova jedinstvena prilika poziva sve ljubitelje umjetnosti da uživaju u Božićnoj baletnoj priči i najljepšim ulomcima iz Trnoružice i Orašara. Ukrajinski klasični balet je poznat po svojoj virtuoznosti i prefinjenim izvedbama, te će gospićka publika imati priliku svjedočiti izvanrednoj izvedbi koja će ih zasigurno ostaviti bez daha.

Ovaj događaj predstavlja spoj kulture, glazbe i plesa te će svakako obogatiti kulturnu scenu grada Gospića. Baletna izvedba sa najlijepšim ulomcima iz Trnoružice i Orašara predstavlja klasične priče koje su već generacijama oduševljavale publiku diljem svijeta, a uz izvedbu Ukrainian Classical Ballet trupe, ove priče će dobiti novu dimenziju i ljepotu.

Publika će imati priliku uroniti u svijet mašte i ljepote kroz izvedbu ovih klasika baletne umjetnosti, te će se zasigurno osjećati obogaćeno nakon što doživi ovu izvanrednu umjetničku prezentaciju.

Stoga, pozivamo sve ljubitelje umjetnosti i baleta da se pridruže ovoj posebnoj večeri i dopuste da ih Ukrainian Classical Ballet odvede na putovanje kroz čarobni svijet baletne umjetnosti. Božićna čarolija uz ukrajinski klasični balet sigurno će biti nezaboravan doživljaj za sve posjetitelje.

Ova posebna večer održat će se u Pučkom otvorenom učilištu “Dr. Ante Starčević” Gospić 07. prosinca s početkom u 19 sati.

Najbolje iz Like