22. listopada 2024.

NP Plitvička jezera nagrađen od strane Tripadvisor® u sklopu nagrade  Best of the Best Hrvatska 2024.

Nacionalni park Plitvička jezera dobitnik je još jedne prestižne  Tripadvisor nagrade Travelers’ Choice Best of the Best za 2024. godinu, kao prva i najbolja atrakcija od ukupno 10 rangiranih. Park je prepoznat kao jedan od najboljih destinacija u Hrvatskoj, najviše  zahvaljujući iznimnim recenzijama i ocjenama posjetitelja. Ove nagrade priznaju omiljene destinacije putnika, hotele, restorane, aktivnosti i još mnogo toga, na temelju recenzija i mišljenja putnika i gostiju diljem svijeta na Tripadvisoru tijekom 12-mjesečnog razdoblja. Dobitnici nagrade Best of the Best nalaze se među najboljih 1 posto lokacija na Tripadvisoru, što ih izdvaja kao omiljene destinacije putnika za 2024. godinu.

Ova nagrada i ove godine  bez sumnje potvrđuje iznimnu kvalitetu i nezaboravno iskustvo koje Nacionalni park Plitvička jezera pruža posjetiteljima. Kako je na  ovo rekao ravnatelj Parka Tomislav Kovačević „Ponosimo se što smo primili ovu prestižnu nagradu i izražavamo zahvalnost svim našim posjetiteljima koji su podijelili svoje iznimno pozitivne dojmove o Parku“!

S gotovo milijardu recenzija i mišljenja o gotovo 8 milijuna tvrtki, putnici se okreću Tripadvisoru kako bi pronašli ponude za smještaj, rezervirali iskustva, rezervirali stolove u ukusnim restoranima i otkrili sjajna mjesta u blizini. Kao tvrtka za turističko vođenje dostupna na 43 tržišta i 22 jezika, Tripadvisor olakšava planiranje bez obzira na mjesto i vrstu putovanja.