22. listopada 2024.

Novi servis vozila otvoren u Gospiću

Od nedavno, stanovnici Gospića imaju još jednu mogućnost za održavanje svojih vozila. Danijel Librić, nekadašnji radnik u državnom poduzeću, odlučio se krenuti u poduzetničke vode otvorivši servis vozila, te servis motocikla na adresi Vukovarska 53 u Gospiću

Novootvoreni servis “Dario” nudi širok spektar usluga, od redovitog servisiranja i popravaka vozila i motocikla, do detaljnijih mehaničkih intervencija. Suvremeno opremljena radionica omogućava brzu i efikasnu uslugu, a Librić i njegov tim posvećeni su pružanju kvalitetne usluge svakom klijentu.

Naš cilj je postati pouzdani partner svim vlasnicima vozila u Gospiću i šire. Svjesni smo koliko je važno imati servis u kojeg možete imati povjerenja i upravo to želimo ponuditi našim klijentima,” rekao je Librić.

Danijel i njegov tim pozivaju sve vlasnike vozila i motocikla da posjete novi servis i uvjere se u kvalitetu usluge koju pružaju. S otvaranjem ovog servisa, Gospić je dobio vrijedan resurs koji će doprinijeti većoj sigurnosti i zadovoljstvu svih vozača na cestama.

Najbolje iz Like / PR