22. listopada 2024.

Općina Plitvička jezera priprema bogatu ponudu događanja za veljaču

Općina Plitvička jezera pripremila je bogatu ponudu događanja za veljaču, koja će obogatiti kulturni i društveni život lokalne zajednice. Kroz čitav mjesec, posjetitelji će imati priliku uživati u raznovrsnim događanjima koja će se održavati u Kulturno-informativnom centru (KIC) u Korenici.

Program započinje 3. veljače s kino projekcijom u 17:00 sati, nakon čega slijedi disco party s početkom u 22:00 sata. Ovo će biti sjajna prilika za sve ljubitelje filma i plesa da uživaju u večeri ispunjenoj zabavom.

Nastavljajući s programom, 9. veljače održat će se predstava pod nazivom “Romanca o tri ljubavi” s početkom u 19:00 sati, dok će 10. veljače biti prikazana još jedna kino projekcija u 17:00 sati.

Veljača će biti posebno vesela 11. veljače kada će se održati maskenbal za djecu. Maskenbal će započeti u 18:00 sati. Ovo će biti savršena prilika za najmlađe da se zabave i pokažu svoje najzanimljivije maske.

15. veljače HKUD Široka Kula organizira promociju svog CD-a s početkom u 19:00 sati, a 17. veljače bit će prikazana kino projekcija u 17:00 sati, nakon koje u 22:00 sata slijedi disco party.

Nastavljajući s kulturnim događanjima, 19. veljače bit će odigrana predstava “Žena moga muža” s početkom u 20:00 sati. Također, 23. veljače autor Dražen Mileusnić održat će izložbu s početkom u 18:00 sati, a posjetitelji se prije toga mogu uputiti na kino projekciju s početkom u 17:00 sati.

Ova raznolika ponuda događanja pružit će posjetiteljima priliku da uživaju u različitim kulturnim i društvenim aktivnostima tijekom veljače. Općina Plitvička jezera svakako je pripremila program koji će zadovoljiti različite ukuse i interese lokalne zajednice!

Najbolje iz Like