22. listopada 2024.

Dječji maskenbal u Otočcu –  mjesto veselja, maštovitosti i zabave

Turistička zajednica Grada Otočca u suradnji s DVD-om Otočac organizira zabavan događaj za najmlađe – Dječji maskenbal! Ovaj veseli događaj održat će se u nedjelju, 11. veljače 2024. godine, s početkom u 16:00 sati u dvorani Vatrogasnog doma DVD-a Otočac.

Zabavu će osigurati ekipa iz „Zemlje zabave“. Tematski plesno animacijski program, kostimirani animatori, mini predstava te dječji DJ samo su dio onoga što će ovaj maskenbal učiniti nezaboravnim. Osim toga, posjetitelji će moći uživati u plesno ritmičkim koreografijama članova Zumba kids grupe iz Otočca.

Ovaj događaj predstavlja sjajnu priliku za najmlađe da pokažu svoju maštovitost i kreativnost kroz kostime, te da provedu vrijeme u ugodnom društvu uz razne zabavne aktivnosti. Dječji maskenbal potiče dječju radost i igru, te pruža priliku roditeljima i svim posjetiteljima da zajedno uživaju u veselju i radosti djece.

Ulaz na ovaj događaj je besplatan za sve posjetitelje, stoga se pozivaju svi zainteresirani da se pripreme za nezaboravno iskustvo na dječjem maskenbalu u Otočcu!

Najbolje iz Like