22. listopada 2024.

Ekipa 4 ASA BALEN AUTOMOBILI pobjednici Zimskog malonogometnog turnira Gospić 2023./2024. 

Danas je u Gradskoj športskoj dvorani u Gospiću održan završni dan Zimskog malonogometnog turnira koji je donio uzbuđenja, neizvjesnost i nagrade za najbolje ekipe.

Polufinalne utakmice su bile vrlo dinamične, a prva utakmica između ekipa AK INSTALACIJE MISTRAL i DOBRA KLOPA završila je rezultatom 4:0 u korist ekipe AK INSTALACIJE MISTRAL. Marko Krznarić se istaknuo s tri pogotka, dok je Alen Vuković postigao jedan pogodak. U drugoj polufinalnoj utakmici, ekipa CB LA VUČNA SLUŽBA LONČAR izgubila je od ekipe 4 ASA BALEN AUTOMOBILI rezultatom 0:2, a strijelci su bili Mateo Šušak i Tony Rubelj.

Nakon polufinalnih utakmica, odigrana je revijalna utakmica između ekipa PEKARA TUŠAK i CB MIRO, koja je završila rezultatom 1:2. Ivan Dokozić, Dragan Zeba i Dubravko Borovac bili su strijelci na ovoj zanimljivoj utakmici.

Utakmica za treće mjesto bila je prava poslastica za ljubitelje malog nogometa, a ekipa DOBRA KLOPA pobijedila je ekipu CB LA VUČNA SLUŽBA LONČAR rezultatom 8:5. Nikola Bulum se istaknuo s tri pogotka, Šime Colić Škuca i Ante Mikulić s po dva pogotka, Vice Birkić, Toni Katalinić, Davor Grabašnjak, Nikola Katuša, Blaženko Asić i Dome Stojanov bili su strijelci na ovoj utakmici s jednim pogotkom.

U finalnoj utakmici, ekipa 4 ASA BALEN AUTOMOBILI nadjačala je i pobijedila ekipu AK INSTALACIJE MISTRAL rezultatom 4:0. Mateo Šušak je postigao dva pogotka, dok su Marko Bačić i Tomislav Bačić također doprinijeli pobjedi svoje ekipe s jednim pogotkom.

Nakon završetka finalne utakmice, župan Ličko-senjske županije Ernest Petry uručio je pehar pobjednicima turnira 4 ASA BALEN AUTOMOBILI. Ostale nagrade i priznanja uručili su predsjednik Zajednice sportova LSŽ Milan Radošević, te Danijel Tušak i Ivica Radošević.

Čestitamo pobjedničkoj ekipi 4 ASA BALEN AUTOMOBILI, kao i drugoplasiranoj ekipi AK INSTALACIJE MISTRAL, trećeplasiranoj ekipi DOBRA KLOPA i svim ostalim ekipama koje su sudjelovale na Zimskom malonogometnom turniru Gospić 2023./2024.

Nadamo se da će sljedeće izdanje turnira nastaviti ovo lijepo sportsko i društveno okupljanje.

Najbolje iz Like