22. listopada 2024.

Ne propustite! Radionica “Struji struja” u Memorijalnom centru “Nikola Tesla” u Smiljanu

Memorijalni centar “Nikola Tesla” u Smiljanu organizira radionicu pod nazivom “Struji struja”, koja će se održati u subotu, 02. prosinca 2023. godine s početkom u 11:00 sati. 

Radionica “Struji struja” ima za cilj upoznati sudionike s osnovama električne struje, principom magnetskog polja te procesom proizvodnje električne energije kroz prezentaciju i praktičan rad.

Sudionici će imati priliku steći osnovna znanja o električnoj struji te se upoznati s fascinantnim svijetom električne energije kroz interaktivne aktivnosti. Minimalna dob za sudjelovanje na radionici je 12 godina. Prijave su otvorene putem e-maila na mcnikolatesla@mcnikolatesla.hr ili putem telefona na broj: +385 95 2244 621.

Radionica će se održati u prostorijama Memorijalnog centra “Nikola Tesla” u Smiljanu, koji je posvećen životu i radu slavnog znanstvenika. 

Ova edukativna radionica pružit će sudionicima jedinstvenu priliku da istraže svijet električne energije na mjestu gdje je rođen veliki vizionar Nikola Tesla. Prigodno za sve zaljubljenike u znanost i tehnologiju, radionica “Struji struja” obećava zanimljivo i poučno iskustvo za sve sudionike.

Najbolje iz Like