22. listopada 2024.

Gospićanin se natječe na Svjetskom prvenstvu u lovu štapom u Irskoj

Svijet ribolova ponovno dobiva priliku upoznati jednog od najnadarenijih mladih ribolovaca iz Hrvatske – Milan Rukavina. Ovaj talentirani Gospićanin sudjeluje na Svjetskom prvenstvu u lovu štapom iz usidrene brodice, koje se održava od 4. do 11. studenog 2023. godine u Irskoj.

Hrvatski savez za sportski ribolov na moru poslao je iznimno talentiranu reprezentaciju u kategoriji U21, a u sastavu su Milan Rukavina, Vito Ferar, Luka Hajdaraj, Teo Hajdaraj, Luka Karabatić i Tomas Lukarić. Tim vodi izbornik Dilan Mileta, a vođe puta je Roberta Stermecki.

Milan Rukavina posljednjih godina osvaja priznanja i nagrade u ribolovu, ističući svoj izuzetan talent i vještinu na ribolovnim natjecanjima. Milan je u svibnju u Rijeci na Međužupanijskom prvenstvu u ribolovu na moru iz usidrene brodice, kategorija U-21, osvojio prvo mjesto, gdje je impresionirao ulovivši čak 56 riba ukupne mase od 4879 grama.

Milan Rukavina, kao član KŠRM “Bura” iz Karlobaga, pokazuje nevjerojatnu posvećenost ribolovu i natjecanjima. Njegova strast prema ovom sportu očigledna je u svakom natjecanju na kojem sudjeluje.

Želimo Gospićaninu Milanu Rukavini i cijeloj hrvatskoj reprezentaciji puno sreće i uspjeha na Svjetskom prvenstvu. Njihov put do Irske prilika je za pokazivanje najboljih ribolovnih vještina, ali i prilika za promociju hrvatskog ribolova diljem svijeta. Navijamo za našeg Milana i vjerujemo u njegov uspjeh!

Najbolje iz Like / Foto: Pexels.com