22. listopada 2024.

Obljetnica Općine Karlobag: Donosimo vam uzbudljiv raspored događanja koje ne smijete propustiti

Povodom 30 godina Općine Karlobag, svaki dan su na rasporedu nevjerojatni događaji i aktivnosti za sve građane i posjetitelje, a mi smo izdvojili neke od njih.

U ponedjeljak, 30. listopada, svi mogu uživati u Dječjoj Olimpijadi koja će se održati s početkom u 10 sati ujutro. A za one koji vole izazove, nema boljeg načina za provesti večer nego sudjelovati u Pub Kvizu koji počinje u 19:30 sati.

Utorak, 31. listopada izdvajamo nevjerojatnu potragu za skrivenim blagom. Ova uzbudljiva aktivnosti će početi u 12 sati.  Četvrtak, 02. studenog, bit će aktivan dan za sve koji su zainteresirani za civilnu zaštitu. U 10 sati ujutro održat će se vježba civilne zaštite. U 16:00 sati, svi ljubitelji nogometa mogu sudjelovati u uzbudljivom nogometnom turniru. A za ljubitelje kazališta, očekuje ih predstava “Zemlja Vukova” koja počinje u 18 sati.

Petak je dan koji je posvećen poštovanju prošlosti. Ujutro će biti polaganje vijenaca, a svečana sjednica održat će se u 12 sati kako bi se proslavio uspjeh općine u proteklih 30 godina. A za sve koji žele malo opuštanja i zabave, u popodnevnim satima od 16 sati održat će se turnir u beli, dok je večer rezervirana za zabavu uz grupu Vigor.

Subota je rezervirana za morske avanture. Svi ljubitelji mora i ribolova mogu se pridružiti lignjolovu koji će se od 15h održati na rivi. Za najbolju završnicu obljetnice, navečer će DJ VRX zabavljati sve prisutne svojim energičnim nastupom.

Ova bogata paleta događaja i aktivnosti pruža mogućnost da svi građani općine Karlobag proslave 30 godina postojanja na najbolji mogući način. Bez obzira jeste li avanturističkog duha, ljubitelji kulture ili jednostavno želite provesti vrijeme s obitelji i prijateljima, ovaj kalendar događaja ima sve što vam je potrebno. Ne propustite priliku da budete dio ovih posebnih događanja i da stvorite nezaboravne uspomene u zajednici koja slavi svoju prošlost i gleda prema budućnosti.

Najbolje iz Like