22. listopada 2024.
Lika fest 2023.

“Lika fest 2023.” u Gospiću – donosimo popis pjesama i izvođača

U gradu Gospiću u sklopu čuvene manifestacije „Jesen u Lici“, održat će se prvi glazbeni festival pod nazivom „Lika Fest 2023.“

Manifestacija “Jesen u Lici” donosi veliku novost. Osim klasične manifestacije u kojoj će posjetitelji moći okusiti i doživjeti domaće proizvode, organizatori su organizirali festival donosi novu dimenziju “Jesen u Lici”. Manifestacija će se nadopuniti raznolikim nastupima izvođača tamburaške i popularne glazbe. Očekuje nas prava glazbena poslastica koja će ujediniti različite glazbene žanrove i publiku svih uzrasta.

Donosimo vam popis pjesama i izvođača koji će 29. rujna 2023. nastupiti na “Lika fest 2023.” uz manifestaciju “Jesen u Lici”:

„SOKOLICA“ – Meri Miljković

“AOJ LIKO”– Tamburaški sastav Slavonski dukati

„NEKA PJESMA DOBRE LJUDE MIRI“ – Divne godine

„VOLIMO SE SLAVONIJO JAKO“  – TS Zvona

„VRAĆAM TI SE MOJA LIKO“ – Voljen Grbac, Joso Butorac i klapa Tić

„PJESME STARE“ – Cure iz CEntra

„STARE LIKE NEMA VIŠE“ – Dražen Žanko

„DUŠA ZAGORSKA“ – Andrija Kos

„LIKO MOJA“ – Ivan Štimac Hans uz pratnju TS Zvona

„GREŠKA“ – Ivan Štivić

„HOĆE, PA HOĆE“ – TS Velebit Gospić

„TVOJA LJUBAV ČUVA TAJNU MOJE SREĆE“ – Nikola Frković

„KAKO LI JE PRIJATELJU“ – Stjepan Jeršek Štef

„LIKOTE“ – Lički tamburaši

„NA POTOKU MALENOM“ – Stjepan Milinković

„MOJA LIČANKA“ – Miljan Knežević

„KRALJ PLANINA“ – Ante Prkačin

Osim domaćih izvođača, “Lika Fest 2023.” donosi i međunarodnu notu s nastupom bihaćkog TS “Prijatelji tambura”  s pjesmom „Tamburaši“ i HKUD Sv. Marko Vionica  s pjesmom „Nigdje nije kao doma“. Iznenađenje festivala bit će ukrajinska umjetnica Marianna Ilkiv, koja će izvesti svoju emotivnu skladbu “Imaš cijeli svijet oko sebe”.

Ovo je prvi put da će Gospić biti domaćin tako prestižnog glazbenog događaja, i nije teško zamisliti kako će atmosfera biti nezaboravna. Očekuje se velik broj posjetitelja koji će uživati u izvanrednom glazbenom programu.

Najbolje iz Like