22. listopada 2024.

Pučko otvoreno učilište Gospić i glazbena škola “Ilkiv” donose iznimnu priliku za razvoj vokalnih sposobnosti!

Pučko otvoreno učilište “Dr. Ante Starčević” Gospić u suradnji s glazbenom školom “Ilkiv” iz Ukrajine organizira iznimnu priliku za sve zaljubljenike u glazbu – nastavu solo pjevanja za sve uzraste, počevši od 5 godina pa nadalje. Ova suradnja donosi jedinstvenu priliku za polaznike da se upuste u svijet pjevanja i razviju svoj vokalni talent.

Nastavne grupe će biti formirane prema dobnim kategorijama, kako bi se osiguralo da svaki polaznik dobije prilagođeni i kvalitetan pristup učenju. Nastava će se održavati jednom tjedno, po dva školska sata, što će omogućiti polaznicima redovito usavršavanje i napredak u tehnici i izražaju.

Voditeljica ove škole pjevanja je Marianna Ilkiv, renomirana ukrajinska glazbena umjetnica i osnivačica škole pjevanja u Lavovu. Marianna je poznata po svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima i bogatom glazbenom iskustvu koje je stekla tijekom svoje uspješne karijere. Sa strašću i predanošću, Marianna će podučavati polaznike o tehnikama disanja, interpretaciji pjesama i razvijanju vokalne snage i izražajnosti.

Sve informacije možete dobiti na broj: +385 99 556 0036 i + 385 53 560 036

Najbolje iz Like / Foto: Pexels.com