22. listopada 2024.

SAZNAJEMO Lički brend WOOLEE krenuo s prodajom svojih proizvoda

OTOČAC – Tvrtka koja je već privukla pažnju javnosti zbog svojih inovativnih proizvoda, započela je prodaju svojih najnovijih proizvoda – peletiranog gnojiva od sirove ovčje vune. Nakon nekoliko mjeseci priprema, tvornica je konačno krenula s prodajom proizvoda i trenutno omogućila narudžbe pouzećem. Uz to, do kraja srpnja tvrtka planira uspostaviti web shop i omogućiti plaćanje karticama.

Tvornica koja je postala središte razgovora u posljednjih nekoliko mjeseci, konačno je ostvarila svoj cilj i pokrenula prodaju svojih proizvoda. Peletirano gnojivo od sirove ovčje vune predstavlja inovativno i ekološki prihvatljivo rješenje za poljoprivrednike i vrtlare. Ovaj proizvod je rezultat dugogodišnjeg istraživanja i razvoja, a tvrtka je uspjela pronaći način kako iskoristiti prirodni otpad i pretvoriti ga u korisno gnojivo.

Kako smo saznali, tvrtka je već prikupila značajan interes za svoje proizvode. Poljoprivrednici i vrtlari prepoznaju vrijednost peletiranog gnojiva od sirove ovčje vune jer je bogato hranjivim tvarima, lako se koristi i pridonosi zdravom rastu biljaka. Osim toga, ovaj proizvod je ekološki prihvatljiv jer se proizvodi od sirove ovčje vune, a ne štetnih kemikalija.

Ova priča sigurno zaslužuje naslov “Najbolje iz Like”. Tvrtka na čelu s Dragicom Jerkov pokazala je inovativnost, održivost i posvećenost u proizvodnji visokokvalitetnih proizvoda. Peletirano gnojivo od sirove ovčje vune predstavlja korak naprijed u poljoprivrednoj industriji i pruža mogućnosti za održivu i ekološki prihvatljivu proizvodnju hrane.

Ovakve priče o uspješnim domaćim tvrtkama i njihovim inovativnim proizvodima trebaju biti podržane i promovirane. Tvrtke poput ove predstavljaju primjer kako se domaća proizvodnja može uspješno nositi s izazovima i pridonijeti gospodarskom razvoju regije.

Nastavit ćemo pratiti razvoj ove tvrtke i izvještavati o službenom otvorenju, kako bi naši čitatelji bili uvijek informirani o najnovijim događanjima. Tvrtka zaslužuje priznanje za svoje inovacije i nadamo se da će njihovi proizvodi pridonijeti unapređenju poljoprivrede i održivosti u regiji Like.

WOOLEE.HR

Najbolje iz Like