22. listopada 2024.

EKO ETNO GACKA – uzavrela atmosfera i miris domaćih jela

Uzavrela atmosfera, miris domaćih jela i kreativnost na svakom koraku – tako bi mogli reći za Eko Etno Gacka, manifestaciju na području grada Otočca koja iz godine u godinu postaje sve posjećenija. 

Ove godine manifestacija se održava 28. i 29. srpnja, a organizatori su, Grad Otočac i Turistička zajednica Grada Otočca, koji su se potrudili pripremiti zanimljiv program koji će zadovoljiti svačiji ukus.

Za dobru atmosferu tijekom prve večeri pobrinut će se Tamburaški sastav “Čuvari noći” iz Valpova, a drugi dan manifestacije rezerviran je za natjecateljski dio. Kategorije nadmetanja uključuju najukusniji kotlić, najšarmantniji kuhar, najatraktivnije dekoriran štand. Drugog dana manifestacije, dečki iz Gs Big Band-a napravit će odlično zagrijavanje, a vrhunac večeri bit će koncert popularne Maje Šuput.

Za sva ostala pitanja i informacije možete se obratiti u ured Turističke zajednice na adresi Kralja Zvonimira 17 svakim radnim danom od 07:00 do 15:00 sati, na broj telefona 053 771 603, broj mobitela 099 216 5421 ili na e-mail tzg.otocca@gmail.com

Najbolje iz Like