22. listopada 2024.

Poziv na početnu konferenciju projekta Plavo – zeleni krug

Zagreb, 12. 5. 2023. 

POZIV

na početnu konferenciju projekta

Plavo-zeleni krug

( BLUEGREENCIRCLE – Unlocking bio-based circular economy

sustainable development potentials in Lika-Senj County )

Poštovani,

pozivamo Vas na početnu konferenciju projekta Plavo-zeleni krug (BLUEGREENCIRCLE – Unlocking bio-based circular economy sustainable development potentials in Lika-Senj County), koja će se održati u utorak, 16. svibnja 2023. s početkom u 10:30 sati u  Dvorani za sastanke Ličko-senjske županije, dr. Franje Tuđmana 4, Gospić. 

Bilateralna inicijativa Plavo-zeleni krug financirana je u okviru Fonda za bilateralne odnose EGP i Norveškog financijskog mehanizma za razdoblje 2014.-2021. Ukupna vrijednost projekta je 85.153,98 EUR, a provodi se od ožujka 2023. do ožujka 2024. godine. 

Projekt doprinosi povećanju kapaciteta lokalnih dionika i zajednice u Ličko-senjskoj županiji za održivi razvoj kroz principe cirkularne ekonomije. Nositelj projekta je udruga GTF-Inicijativa za održivi rast, a partneri su Ličko-senjska županija i International Development Norway Association iz Norveške. 

Nazočnima će se obratiti Ernest Petry, župan Ličko-senjske županije; Mary Ann Rukavina Cipetić, predsjednica GTF-Inicijative za održivi rast, i Anders Stolan, CEO International Development Norway Association (online), a najavljen je i dolazak Mare Miljak i Kristine Malenica – predstavnica Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, Uprava za strateško planiranje i koordinaciju EU fondova, Sektor za EU programe i međunarodne financijske mehanizme.

Lijepo Vas molimo svoj dolazak potvrdite na e-mail tamara@gtf.hr ili mob. 091 6604 652.

Nadajući se Vašem odazivu, srdačno Vas pozdravljamo!

S poštovanjem, 

Mary Ann Rukavina Cipetić 

Predsjednica GTF-Inicijative za održivi rast