22. listopada 2024.

Dobar glas na daleko se čuje – o ličkim eko proizvodima priča se i u Italiji

Ekipa talijanske televizije stigla je u Hrvatsku, sve popularniju destinaciju Talijana, kako bi snimili dvije reportaže u pratnji njihove poznate TV voditeljice Licie Colò. Tematika koju su došli obrađivati u Lijepoj našoj bazira se na prirodu, životinje, održivi turizam, povijest, kulturu te zaštitu okoliša u sklopu koje su prepoznali i nove WOOLEE organske proizvode, koji uz odlične vrtlarske benefite, značajno smanjuju rastući ekološki problem skladištenja ovčje vune, te su s gđom. Dragicom Jerkov odlučili porazgovarati o istom i doznati čim više o samim proizvodima.

„Iznimna mi je čast ugostiti TV EDEN, naročito gđu. Liciu Colò, jednu od poznatijih TV reporterki na području Italije, koji su pokazali veliku zainteresiranost za naše organske proizvode na bazi ovčje vune. Naš pogon koji je uskoro pred otvaranje stvoriti će nova radna mjesta, ali i omogućiti zdravi eko uzgoj, a Ličanima riješiti sve veći problem skladištenja vune od ličke ovce pramenke, koja se u preradi pokazala kao odličan repelent i kvalitetno ekološko gnojivo“ rekla nam je gđa. Jerkov.

Dokaz je ovo kako Lika uz sve svoje prirodne ljepote ima i veliki potencijal u ekološkoj proizvodnji, te da je potražnja istih inovativnih proizvoda dosegla svjetsku prepoznatljivost.

Najbolje iz Like / Foto: Facebook Woolee HR