22. listopada 2024.

ZASTUPNIK EUROPSKOG PARLAMENTA KARLO RESSLER SA ŽUPANOM ERNESTOM PETRYEM POSJETIO RAZVOJNI CENTAR LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE

Razvojni centar Ličko-senjske županije, jučer je u popodnevnim satima posjetio europski zastupnik Karlo Ressler u pratnji ličko-senjskog župana Ernesta Petrya. Sama svrha centra je stvoriti središnje mjesto za pružanje profesionalnih poslovnih usluga poduzetnicima i ulagačima na području Ličko-senjske županije, te razvoj poduzetništva kroz usluge inkubatora, akceleratora i postrojenja za preradu voća i meda, s naglaskom na olakšavanje i stimuliranje poslovanja poduzetnika početnika i postojećih poduzetnika. Također, u istom možete pronaći i 30 funkcionalno-prostornih jedinica koji su predviđeni za urede i coworking prostore za poduzetnike. 

Sve su to danas, u pratnji ravnatelja razvojnog centra Milom Milkovićem, obišli Ressler i Petry s ciljem usmjerenim k stvaranju boljih uvjeta za život, poslovanje i zasnivanje obitelji. Također razgovor je tekao i u smjeru problematike ovog ruralnog područja s naglaskom na planirane projekte, polet u županiji i revitalizaciji Like.

„Drago nam da nas je kao dio razvojnog centra obišao zastupnik europskog parlamenta Karlo Ressler zajedno za županom i ravnateljem centra. Ovo je znak da poduzetnici uživaju podršku županije u svom poduzetničkom razvoju i to nam puno znači. To je dokaz i poruka mladim ljudima u Lici da imaju podršku Ličko-senjske županije, čime bi se mogao zaustaviti trend iseljavanja mladih.“ – rekao nam je Stjepan Dragaš vlasnik obrta „BLUE MOON“, koji je također i korisnik usluga razvojnog centra.