22. listopada 2024.

NOGOMETNI KVIZ ZNANJA U GOSPIĆU

Po prvi put u gradu Gospiću organizira se nogometni kviz znanja. Inače, popularni zagrebački kviz koji se ondje održavao svakoga četvrtka u obliku turnira pod nazivom“Nogometni kviz all in“, ovaj utorak dolazi u naš grad. Ono što je zanimljivo za napomenuti jest kako su organizatori koji se kriju iza imena „GS_Team“ zapravo naši Ličani što je osim dobrog provoda još jedan razlog da svojim dolaskom podržite njihovu interesantnu inicijativu. Inače, radi se o mladome trojcu koji za sebe vole reći kako su sportski, ali ponajviše nogometni fanatici. Kviz su osmislili sami, a sav novac koji prikupe od kotizacija služi im za financiranje nagrada što je samo još jedan od pokazatelja da sve ovo rade iz čiste ljubavi prema sportu. Da je  kviz svojim sadržajem i konceptom uistinu dobro osmišljen govori i činjenica kako je u njemu sudjelovao i poznati sportski komentator Željko Vela.

S obzirom na to da je ovo prvi takav kviz koji priređuju u svom gradu, odlučili su kako će upad za sve sudionike biti potpuno besplatan, drugim riječima kotizacija se neće naplaćivati. Svoju velikodušnost i ljubav prema onome što rade iskazuju i kroz vrijedne nagrade koje svaki put pripreme za one najbolje. Tako će biti i ovoga puta, pa će osvajači kviza kući otići s monografijom dr.sc. Ivana Bralića „Nogomet u Gospiću: Stoljeće gospićkih plavih“  koja je nedavno predstavljena u gospićkom KIC-u. Drugo plasirani će osvojiti pizzu po izboru, dok će oni brončani dobiti turu pića. 

Kviz će se održati u The Highlander’s Pubu 02.08. (utorak) s početkom u 20 sati. Pitanja su podijeljena u tri kategorije koje se boduju svaka zasebno, a bodovi se na kraju zbrajaju. Kategorije pitanja su:

  1. Loptom po svijetu i asocijacije
  2. Zabij gol i Trophy Cabinet
  3. te se treća kategorija zvana Produžetci sastoji od Fantomskih klubova i Alter ega

Predviđeno trajanje kviza je oko dva i pol sata, a sudjelovati može najviše 15 ekipa. Timovi se sastoje od minimalno dvije do maksimalno četiri osobe, a prijave se vrše putem e-mail adrese: info.nogometnikviz@gmail.com, na broj mobitela: 098/ 1823-818 ili 099/6772-124, te im se možete javiti na njihovoj Facebook stranici „Nogometni kviz all in“ čiji se link nalazi ispod teksta.

https://www.facebook.com/Nogometni-kviz-all-in-100671902648594

Foto: GS_Team