22. listopada 2024.

Kulturno ljeto u Gračacu: Ovu nedjelju nastup grupe Vigor i gastronomska ponuda restorana Villa Dijana

U nedjelju, u sklopu ljetne manifestacije “Kulturno ljeto u Gračacu”, održat će se ljetni sajam koji će prethoditi koncertu popularne grupe Vigor. Ovaj događaj, koji će se odvijati na otvorenom, obećava nezaboravnu zabavu za sve posjetitelje. Koncert grupe Vigor, poznate po svojim energičnim nastupima i hitovima koji osvajaju publiku, na rasporedu je iza 21 sat.

Jedan od glavnih razloga, zašto ne smijete propustiti ovaj događaj, osim glazbenog užitka, je izvanredna gastronomska ponuda u režiji osoblja restorana – Villa Dijana. Uz sve ukusne specijalitete, posjetitelji će se moći osvježiti i uz hladno točeno, koje drugo, nego Velebitsko pivo! Ovo savršeno Ličko pivo odličan je izbor za ljetne večeri i dodatno će upotpuniti vaš gastronomski doživljaj.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za spoj kulture, glazbe i vrhunske gastronomije u Gračacu. Ovaj događaj je savršena prilika za obiteljski izlazak, druženje s prijateljima ili jednostavno uživanje u ljetnoj večeri uz dobru glazbu i ukusnu hranu.