22. listopada 2024.

Kuća za odmor Mali Medo

Kuća za odmor Mali Medo moderno je i funkcionalno uređena (6+2) te je u potpunosti opremljena za odmor kakav želite, a ona sadrži dvije spavaće sobe s bračnim krevetom i jednim dodatnim ležajem po sobi koje imaju izlaz na balkon. Na galeriji kuće nalazi se kauč na razvlačenje isto kao i u dnevnom boravku. Opremljena je s dvije kupaonice i dodatnim WC-om.

Maksimalno opremljena kuhinja s blagovaonicom nalazi se u donjem dijelu kuće te vodi prema dnevnom boravku u kojem se nalaze kamin i dječji kutak za igru. Dolaskom na terasu možete uživati u spravljanju jela s roštilja, korištenju ljetne kuhinje ili se opustiti u vanjskom bazenu. Wellness kućica sa jacuzzijem, saunom, slanom sobom, prostorom za odmor i kupaonicom tu je kako bi se maksimalno opustili i uživali u Malom Medi. Na raspolaganju je i besplatno parkiralište, prostrano dvorište i besplatan Wi-Fi.

Mali Medo tu je kako bi vas proveo kroz neotkrivene čarolije Like. Ova zelena oaza Hrvatske obgrljena je mekim plaštom Velebita koji daje prostora i najvećim avanturistima da istraže svaki kutak ovog raja. Proučavanje netaknute prirode koja mijenja svoj oblik iz mjeseca u mjesec kako bi vas iznova očarala, odličan je povod za dolazak i otkrivanje. Nakon istraživanja ove čarolije možda ćete otkriti njezino posve drugačije lice, a već viđene prizore pogledati iz malo drugačijeg kuta. Upravo je takva, priroda koja okružuje Malog Medu.

Nakon istraživanja beskrajne prirode koja nas okružuje, sjedite kraj kamina i uživate u pucketanju i toplini vašeg novog doma. Da novog doma, jer upravo tako želimo da se osjećate. Novi dom, pa makar samo na kratko. Dobrodošli kod Malog Mede.

KONTAKT:

Kuća za odmor Mali Medo

Bužim 112/1, 53211 Smiljan

E-mail: holidayhomemalimedo@gmail.com

Mobitel: 095 5321 053, Vlatka Zamuda