22. listopada 2024.

FOTO / Uzbudljiv dan u čast Dana Općine Plitvička jezera završio je nezaboravnim koncertom

Jučer je na području Općine Plitvička Jezera protekao dan ispunjen uzbuđenjem i raznolikim događanjima uoči obilježavanja Dana Općine. Već od ranih jutarnjih sati, atmosfera je bila nabijena pozitivnom energijom, a događaji su se nizali jedan za drugim, ostavljajući iza sebe nezaboravne trenutke.

Sve je započelo u 10:00 sati, kada je na rasporedu bio malonogometni turnir koji je okupio brojne sportske entuzijaste iz lokalne zajednice. Natjecateljski duh bio je u zraku dok su se ekipe borile za titulu pobjednika. Nakon sportskog nadmetanja, uslijedila je kotlićijada. 

Kasnije su dodijeljena i zaslužena priznanja, učenici i njihovi mentori koji su se istaknuli na školskim natjecanjima dobili su posebna priznanja za svoj trud i zalaganje. Također, priznanja su uručena i mladim sportašima koji su ponosno predstavljali svoje klubove te pobjednicima malonogometnog turnira i kotlićijade.

No, vrhunac događanja bio je koncert Antonije Čerkez koji je svojim nastupom oduševio okupljene. Atmosfera je bila zarazna, a Antonijina glazba nije ostavljala nikoga ravnodušnim. Od klasičnih domaćih evergreena do modernih hitova, Antonija je svojim talentom osigurala nezaboravan provod za sve prisutne, bez obzira na dob ili glazbeni ukus.

Ovaj dan je zasigurno bio prava poslastica za mještane Plitvičkih Jezera i posjetitelje iz okolnih mjesta. 

Najbolje iz Like