22. listopada 2024.

Ličanka Lucija Begić zasluženo među Top 40 na izboru za Miss svijeta

Dok je naslov Miss Svijeta na ovogodišnjem 71. izboru za Miss svijeta održao se u Jio World Convention Centru u Mumbaiju u Indiji pripao Čehinji Krystyni Pyszková, jedna od najsjajnijih zvijezda ovogodišnjeg natjecanja je naša vlastita Ličanka, Lucija Begić, koja je ostvarila zapaženi plasman među Top 40.

Natjecanje je bilo izuzetno zahtjevno, a djevojke su se nadmetale u raznim kategorijama poput sporta, talenta, top modela, Head to head challenge, te “beauty with a purpose” – ljepote sa svrhom, što je srž ovog prestižnog događaja.

Osim toga, želimo se prisjetiti Lucijinog nedavnog uspjeha gdje je osvojila titulu Miss sporta. Njezina pobjeda u disciplinama poput BIP testa i sportaškog finala, gdje se natjecala u kriketu, hokeju na travi i izvođenju penala, dodatno ističe njezinu raznolikost i šarm.

Nadalje, dok oduševljavamo Lucijinim uspjehom, ne možemo zanemariti činjenicu da su Ličanke poznate po svojoj ljepoti. Andrea Erjavec, nositeljica titule Miss Universe Hrvatske 2023., dodatno ističe ovo naslijeđe. Ova 23-godišnja studentica predstavljala je Hrvatsku na svjetskom izboru Miss Universe u El Salvadoru prošle godine.

Nadajmo se da će Ličanke i dalje biti prepoznate po svojoj ljepoti i da će nastaviti osvajati svjetske pozornice.

Najbolje iz Like