22. listopada 2024.

Veliki koncert “Liko moja tamburice stara” u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski

Drage Ličanke i Ličani te svi zaljubljenici u hrvatsku tradicijsku kulturu i Liku pozvani ste na jedinstveni koncert “Liko moja tamburice stara”, koji se održava 21. travnja s početkom u 19 sati u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu.

Ovaj koncert prilika je da se okupe susjedi, prijatelji i ljubitelji ličke tradicije te zajedno uživaju u ljepoti i bogatstvu Like. Na programu su nastupi čuvara tradicijske kulture, KUD-ova, folklornih ansambala te udruga iz Like i šire.

Glazbeni dio programa predstavit će najbolje izvedbe s prošlogodišnjeg prvog Lika Festa. Među poznatim imenima estrade su Ličke Drvosječe, TS “Divne godine”, Vlado Dasović i Artemija Jelas, Ivan Štivić, Slaven Stilinović, Ante Prkačin, Boris Ćiro Gašparac, Dražen Žanko, Mate Bulić, Stjepan Jeršek Štef te najveći lički pjevački zbor.

Očekuje se puna dvorana Lisinski ispunjena Ličanima i njihovim prijateljima. Stoga ne propustite priliku, dođite i uživajte te zajedno stvorite jedno veliko srce koje kuca za Liku.

Posjetitelji su pozvani da dođu i uživaju te zajedno stvore jedno veliko srce koje kuca za Liku na koncertu “Liko moja tamburice stara” 21. travnja u 19 sati u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Budimo zajedno u slavljenju bogate i predivne ličke baštine.

Najbolje iz Like