22. listopada 2024.

“Poštujte naše znakove” u Gospiću 

Upravo je ovih dana započelo novo polugodište u hrvatskim školama. Pri tome se redovno provode akcije edukacije najmlađih  sudionika u prometu. Nacionalna kampanja “Poštujte naše znakove” provodi se sukladno Nacionalnom planu sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske 2021.- 2030., a cilj joj je educirati i osnažiti učenike nižih razreda osnovnih škola u smislu njihovog sigurnog sudjelovanja u prometu.

Tako će se u četvrtak,  29. veljače s početkom u 10,50 sati u Osnovnoj školi dr. Jure Turića u Gospiću u organizaciji Ravnateljstva policije Ministarstva unutarnjih poslova i Policijske uprave ličko-senjske održati niz preventivno-edukativnih aktivnosti. Uz uvodni program u sklopu kojeg će biti održana interaktivna radionica policijskih službenika Službe prevencije Ravnateljstva policije, glumci Gradskog kazališta „Zorin dom“ iz Karlovca izvesti će predstavu „Kata i Nino na putu do škole“.

Prema najavama organizatora bit će ovo još jedna atraktivna i svakako edukativna školsko-policijska priča u korist svih nas!

Najbolje iz Like