22. listopada 2024.

Neporažena serija se nastavlja: KK Karlobag slavi pobjedu protiv KK-a Istra

U 16. kolu 2. HKL-e Zapad, KK Karlobag je ostvario impresivnu pobjedu gostujući kod KK-a Istra u Poreču. Nakon nekoliko izazova tijekom putovanja, ekipa se vratila kući s dva osvojena boda.

Trener Prpić je odabrao Ž. Brdara (541) i A. Duića (569) za početak utakmice. Nažalost, Brdar je izgubio poen, dok je Duić osvojio poen. Nakon prve satnice, rezultat je bio 1-1, s prednošću od 34 čunja za KK Karlobag. U drugoj satnici, Ž. Tomljenović (541) i D. Jelinić (523) su se našli na stazi. Unatoč tome što je gubio 0-1 u setovima, Dino je uspio preokrenuti rezultat i na kraju pobijedio rezultatom 3-1 u setovima. Nakon druge satnice, rezultat je bio 2-2 s prednošću od 8 čunjeva za KK Karlobag.

Treći blok igrača bio je iznimno napet i neizvjestan. A. Caga (582) je briljirao fantastičnom igrom i donio svojoj ekipi 3. poen. R. Tomljanović (576) je također pokazao iznimnu borbenost te podijelio poen sa suparnikom. Na kraju, KK Karlobag se proslavio rezultatom 2,5-5,5.

Potrebno je pohvaliti i Krešimira Mesića, koji je bio spreman za igru te se zagrijavao tijekom cijele utakmice.

Ova pobjeda je već četvrta u nizu u kojoj KK Karlobag ostaje neporažen. Trener Prpić je još jednom demonstrirao svoju taktičku zrelost i znanje, vodeći momčad do ove važne pobjede. Zahvaljujući ovom uspjehu, KK Karlobag se odvojio od začelja tablice i polako se približava vodećim klubovima u ligi!

Najbolje iz Like / Foto: Facebook KK Karlobag