22. listopada 2024.

Mališani u Brinju pokazali su svoju kreativnost na dječjim maškarama

Ovogodišnje izdanje dječjih maškara u Brinju održalo se ove subote, 10. veljače u DVD-u Brinje. Manifestaciju je organizirala Dječja udruga Čarolija u suradnji sa Općinom Brinje, Udrugom žena Pavenka i Osnovnom školom Luke Perkovića. Mališani su se okupili u maskama i proveli vrijeme uz glazbu, igru i druženje.

Općina Brinje je osigurala nezaobilazne krafne i sokiće koji su dodatno zasladili ovaj događaj. Dječici i roditeljima koji su sudjelovali i pridonijeli ovom veselom maskiranom balu, organizatori su izrazili zahvalnost na njihovom dolasku i sudjelovanju.

Također, Dječja udruga Čarolija zahvalila se na odličnoj suradnji Općini Brinje, Udruzi žena Pavenka, Osnovnoj školi Luke Perkovića te svim sponzorima koji su dječici omogućili veselu tombolu. Među sponzorima su Zlatko commerce d.o.o., prijevoznik Gigac, Rekroma invest j.d.o.o., DML obrt Sanela Perlić, Knjigovodstvene usluge vl.Ruža Blažanin, MB transporti, Dasović d.o.o., Kušanić d.o.o., restoran Victoria i pekarnica Tonka.

Glazba je odzvanjala prostorom, a mališani su zaplesali i pokazali svoje plesne vještine. Bilo je tu različitih likova, od princeza i superheroja do životinja i likova iz crtića. Svaki kostim bio je jedinstven i kreativan, a djeca su se s ponosom predstavljala jedna drugima.

Vatrogasni dom bio je ispunjen smijehom, veseljem i raznobojnim maskama koje su djeca pažljivo birala i izrađivala. Organizatori su se potrudili stvoriti ugodnu atmosferu u kojoj su se djeca mogla slobodno izražavati i uživati u svojim kostimima!

Najbolje iz Like / Foto: Facebook Općina Brinje